MÖLKYN SM-NELURI
LAHTI 9.6.2024

Tervetuloa Mölkyn SM-kisoihin! Mölkyssä pelataan vuosittain neljät SM-kisat: singeli, duppeli, trippeli ja neluri. Neluri on pelimuoto, jossa paremmuudesta kamppailevat nelihenkiset joukkueet. Mölkyn SM-kisat ovat avoimet, joten mukaan voivat ilmoittautua kaikki ikään, sukupuoleen ja pelikokemukseen katsomatta. Lisätietoja löydät myös järjestäjän sivuilta musamolkky.fi.

Kokoa siis oma 4 hengen joukkue ystävien tai vaikka työkavereiden kesken ja ilmoittaudu SM-neluriin oheisella lomakkeella 21.5. mennessä!

HUOM! Lauantaina 8.6. järjestetään myös paripelinä pelattava SM-duppeli samassa paikassa. Lue lisää täältä »

SM-neluri 2024

JÄRJESTÄJÄ: Mölkkykerho Lahti
AIKA: Sunnuntai 9.6.2024 klo 10
PAIKKA: Launeen Sirkus Areena
(Tapparakadun ja Launeenkadun kulma)
PELIMUOTO: 4 hengen joukkueet, ei vaihtopelaajia
HINTA: 100 € / joukkue

Listaa ilmoittautuneista joukkueista päivitetään järjestäjän sivuille »

Ilmoittaudu SM-neluriin 21.5.2024 mennessä!
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet ja pelaajat hyväksyvät tietojensa julkaisemisen kilpailuun liittyvässä viestinnässä Mölkkyliiton verkkosivuilla (osallistujalistat, tulokset) sekä mahdollisten kuvien julkaisun liiton verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. By registering, the teams and players agree to the publication of their information in communication related to the competition on the Mölkkyliito website (participant lists, results) as well as the publication of possible photos on the association’s website and social media channels.