SUOMEN MÖLKKYLIITTO RY

Vuonna 2001 perustetun Suomen Mölkkyliiton tavoitteena on edistää kilpa- ja harrastemölkyn tunnettuutta, lisätä lajin harrastajamääriä ja pitää yllä hyvää mölkkyhenkeä. 

Mölkyssä kilpaillaan Suomen mestaruudesta vuosittain ulkokentillä niin yksinpelissä kuin kahden, kolmen ja neljän hengen joukkueiden välillä. Lisäksi talvikaudella mitellään Mölkyn SM-kilpailuissa kahden hengen joukkueilla.

Suomen Mölkkyliitto myöntää jäsenjärjestöilleen vuosittain oikeuden järjestää kaikki lajin viralliset SM-kilpailut ja valitsee Suomen ehdokkaan EM- ja MM-kisojen järjestäjäksi. Lisäksi liitto järjestää vuosittain jäsenseurojen mestaruusturnauksen eli Liittomölkyn.

Yhdistys palkitsee vuosittain Mölkkygaalassa ansioituneita pelaajia ja seuroja sekä inspiroivia mölkkytekoja. Mölkyn Hall of Fame on yhdistyksen ylläpitämä  ja lisäksi yhdistys valitsee vuosittain edustajat Mölkyn maajoukkueeseen.

Suomen Mölkkyliitto ry on Kansainvälisen Mölkkyliiton (I.M.O.) jäsen ja Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsen.

Suomen Mölkkyliiton korkein päättävä elin on jäsenkonventti, joka järjestetään vuosittain kahdesti, keväällä ja syksyllä. Jäsenseuroilla on äänioikeus konventeissa. Kuka tahansa voi asettua ehdolle Suomen Mölkkyliiton hallitukseen. 

LIITY MÖLKKYLIITON JÄSENEKSI!

Suomen Mölkkyliiton jäseniksi ovat tervetulleita kaikki rekisteröidyt yhdistykset ja yritykset ympäri Suomen. Aiempaa kokemusta kilpamölkystä ei vaadita.

Jäsenmaksu on vain 80 € vuodessa eikä erillistä liittymismaksua ole. Mölkkyliitto lahjoittaa uusille jäsenille 3 kpl Mölkky-pelejä Mölkkaarella.

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: 
molkkyliitto@molkkyliitto.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Suomen Mölkkyliitto on avoin kaikenlaisille yhteistyöehdotuksille. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

TACTIC GAMES OY
Pääyhteistyökumppanimme on itseoikeutetusti Mölkky-pelin valmistaja, porilainen pelitalo ja perheyritys Tactic. Tactic tunnetaan paitsi Mölkystä, myös kekseliäistä ja laadukkaista lautapeleistään, jotka koukuttavat miljoonia pelaajia ympäri maailman. Niin rakastetut klassikot kuin jännittävät uutuudetkin on tehty kestämään kovaa kulutusta.

TOIMINTAA TUKEMASSA MYÖS

BRIOX
Briox on älykäs pilvipohjainen kirjanpito-ohjelmisto, joka tekee pienyrittäjän arjesta helpompaa. Briox on lanseerannut myös koko Suomen kattavan markkinapaikan nimeltä Briox Connect, jossa mikroyrittäjät voivat etsiä, vertailla ja kontaktoida yksittäisiä kirjanpitäjiä ilmaiseksi. Palvelu on ilmainen sekä kirjanpitäjille että mikroyrittäjille.

UNO LAINA
Uno Laina on pääosin työntekijöidensä omistama ilmainen lainojen vertailupalvelu, joka auttaa löytämään sopivimman ja todennäköisesti edullisemman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia. Esimerkiksi kulutusluotto ja yhdistelylaina on helppo kilpailuttaa Uno Lainan avulla.