SUOMEN MÖLKKYLIITTO RY

Vuonna 2001 perustetun Suomen Mölkkyliiton tavoitteena on edistää kilpa- ja harrastemölkyn tunnettuutta, lisätä lajin harrastajamääriä ja pitää yllä hyvää mölkkyhenkeä. 

Mölkyssä kilpaillaan Suomen mestaruudesta vuosittain ulkokentillä niin yksinpelissä kuin kahden, kolmen ja neljän hengen joukkueiden välillä. Lisäksi talvikaudella mitellään Mölkyn SM-kilpailuissa kahden hengen joukkueilla.

Suomen Mölkkyliitto myöntää jäsenjärjestöilleen vuosittain oikeuden järjestää kaikki lajin viralliset SM-kilpailut ja valitsee Suomen ehdokkaan EM- ja MM-kisojen järjestäjäksi. Lisäksi liitto järjestää vuosittain jäsenseurojen mestaruusturnauksen eli Liittomölkyn.

Yhdistys palkitsee vuosittain Mölkkygaalassa ansioituneita pelaajia ja seuroja sekä inspiroivia mölkkytekoja. Mölkyn Hall of Fame on yhdistyksen ylläpitämä  ja lisäksi yhdistys valitsee vuosittain edustajat Mölkyn maajoukkueeseen.

Suomen Mölkkyliitto ry on Kansainvälisen Mölkkyliiton (I.M.O.) jäsen ja Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsen.

Suomen Mölkkyliiton korkein päättävä elin on jäsenkonventti, joka järjestetään vuosittain kahdesti, keväällä ja syksyllä. Jäsenseuroilla on äänioikeus konventeissa. Kuka tahansa voi asettua ehdolle Suomen Mölkkyliiton hallitukseen. 

LIITY MÖLKKYLIITON JÄSENEKSI!

Suomen Mölkkyliiton jäseniksi ovat tervetulleita kaikki rekisteröidyt yhdistykset ja yritykset ympäri Suomen. Aiempaa kokemusta kilpamölkystä ei vaadita.

Jäsenmaksu on vain 80 € vuodessa eikä erillistä liittymismaksua ole. Mölkkyliitto lahjoittaa uusille jäsenille 3 kpl Mölkky-pelejä Mölkkaarella.

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: 
molkkyliitto@molkkyliitto.fi