MÖLKYN SM-DUPPELI
LAHTI 8.6.2024

Tervetuloa Mölkyn SM-kisoihin! Mölkyssä pelataan vuosittain neljät SM-kisat: singeli, duppeli, trippeli ja neluri. Duppeli on pelimuoto, jossa paremmuudestaan kamppailevat kahden hengen joukkueet. Mölkyn SM-kisat ovat avoimet, joten mukaan voivat ilmoittautua kaikki ikään, sukupuoleen ja pelikokemukseen katsomatta. Lisätietoja löydät myös järjestäjän sivuilta musamolkky.fi.

Nappaa siis mukaan kaveri, sukulainen tai vaikka työkaveri ja ilmoittaudu SM-duppeliin oheisella lomakkeella 21.5. mennessä!

HUOM! Sunnuntaina 9.6. järjestetään myös 4 hengen joukkueilla pelattava SM-neluri samassa paikassa. Lue lisää täältä »

SM-duppeli 2024

JÄRJESTÄJÄ: Mölkkykerho Lahti
AIKA: Lauantai 8.6.2024 klo 10
PAIKKA: Launeen Sirkus Areena
(Tapparakadun ja Launeenkadun kulma)
PELIMUOTO: 2 hengen joukkueet, ei vaihtopelaajia
HINTA: 50 € / joukkue

Listaa ilmoittautuneista joukkueista päivitetään järjestäjän sivuille »

Ilmoittaudu SM-duppeliin 21.5.2024 mennessä!
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet ja pelaajat hyväksyvät tietojensa julkaisemisen kilpailuun liittyvässä viestinnässä Mölkkyliiton verkkosivuilla (osallistujalistat, tulokset) sekä mahdollisten kuvien julkaisun liiton verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. By registering, the teams and players agree to the publication of their information in communication related to the competition on the Mölkkyliito website (participant lists, results) as well as the publication of possible photos on the association’s website and social media channels.