Mölkky-gaalassa palkittiin vuoden parhaita

Vuoden 2023 Mölkky-gaalaa vietettiin Lahdessa lauantaina 25.11.

Gaalassa palkittiin perinteisesti vuoden mittaan ansioituneita pelaajia, seuroja ja joukkueita sekä jäsenseurojen aktiivisia jäseniä.

Vuoden miespelaajaksi valittiin itseoikeutetusti sekä SM-singelissä että SM-duppelissa kultaa napannut Harri Helminen. Vuoden naispelaajan palkinnon puolestaan pokkasi pitkänlinjan lahtelainen lajiaktiivi Sari Kivimäki, joka on tuttu näky kisakentillä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Vuoden joukkueena palkittiin erinomaista virettään jatkanut Team Lokki, joka voitti viikon sisään SM-nelurin kultaa ja MM-kultaa.

Vuoden jäsenseuraksi valikoitui Helsingin Mölkkyseura, joka onnistui järjestämään puitteiltaan erinomaisen SM-trippelin. Paraatipaikalla Helsingin Kaisaniemen puistossa pelattu kisa onnistui houkuttelemaan lajin pariin myös kiitettävän määrän täysin uusia kasvoja.

Vuoden Mölkky-tekona palkittiin Mölkkyliiton pari vuotta kestänyt uurastus Mölkyn saamiseksi televisioon. Tämä toteutui vihdoin kesän SM-viikon yhteydessä, kun Yle näytti SM-nelurin finaalin suorana Areenassa sekä jälkilähetyksenä illalla TV2:n puolella.

Mölkyn Hall of Fameen puolestaan nimettiin sekä todellinen lajiaktiivi että todellinen lajilegenda, kun numeroilla 30 ja 31 kunniagalleriaan nimensä saivat Jarno Eväkoski ja Ilkka Horttanainen.

MÖLKKY-GAALA 202325.11.2023
Vuoden miespelaaja:
Vuoden naispelaaja:
Vuoden joukkue:

Vuoden mölkkyteko:
Vuoden jäsenseura:

Hall of Fame nro 30:
Hall of Fame nro 31:


Seura-aktiivit:
KKS:
MK Lahti:
Kortteliliiga:

Mölkynkölkyn
Helsingin Mölkkyseura
Harri Helminen
Sari Kivimäki
Team Lokki
Mölkky televisiossa
Helsingin Mölkkyseura ry

Jarno Eväkoski
Ilkka Horttanainen


Aija Snabb
Harold Ruokoniemi
Harri Helminen
Kari Kainulainen
Reijo Kolkkanne
Gaala-paikka:Lahden Mölkky- ja Petanquehalli
%d bloggaajaa tykkää tästä: