Kutsu kevätkonventtiin Keraan!

Suomen Mölkkyliiton kevätkonventti 2023 järjestetään Espoossa, Keran halleilla sijaitsevassa Tired Uncle’s Taproom -ravintolassa lauantaina 1.4. klo 12.

HUOM! Konventin jälkeen on mahdollisuus osallistua maksutta puolentoista tunnin Mölkky-vuorolle niin ikään Keran halleilla. Alustana on kesän MM-kisoissakin käytettävä hiekkatekonurmi, joten tässäpä oiva tilaisuus tulla hakemaan jo vähän tuntumaa tulevaan!

Toivoisimme mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumisia etukäteen, jotta voimme varautua etenkin pelivuoroon osallistujamäärän mukaisesti. Jäsenseura voi ilmoittaa yhdellä kertaa kaikki osallistujansa ja myös arvio osallistujamäärästä riittää.

Suomen Mölkkyliiton kevätkonventti 2023

Ajankohta:
Lauantai 1.4. klo 12

Paikka:
Ravintola Tired Uncle’s Taproom
Karantie 2, Espoo