Liittyminen Suomen Mölkkyliiton jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kotimainen oikeuskelpoinen yhteisö tai yritys, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
 

Jäsenmaksu on 70 € / vuosi
 
Mölkkyliitto lahjoittaa uusille jäsenille 3 kpl Mölkky-pelejä Mölkkaarella.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen molkkyliitto@molkkyliitto.fi
 
Miksi liittyä Suomen Mölkkyliiton jäseneksi - jäsenedut 
 
Jäsenseurana edistätte lajia kansallisesti ja pääsette vaikuttamaan lajin kehitykseen ja kehittämiseen, myös kansainvälisesti. 
 
Jäsenseurana edustatte lajia kansallisesti ja kansainvälisesti.
 
Jäsenseurat voivat hakea järjestämisoikeutta Suomen Mölkkyliiton alaisia SM-kisoja sekä Kansainvälisen Mölkkyliiton (IMO) alaisia EM- ja MM-kisoja. SM-kisoihin on tarjolla viralliset pelisetit Mölkkyliiton puolesta.
 
Suomen Mölkky-maajoukkue eli MölkkyJengi on suomalaisen Mölkky-pelin edustusjoukkue, jota ylläpitää Suomen Mölkkyliitto. 
 
Jäsenseurat voivat ostaa virallisia Mölkky-tuotteita jäsenhinnoin: 
Mölkky-heittokapulat 3€
Mölkky-setit 20€
Tupamölkky-setit 6€

(Pelisetit ovat virallisia kisasettejä sisältäen takanumeroidut keilat ja mölkkaaren, näitä ei myydä marketeissa! Heittokapuloissa ei ole kaiverrusta.)
 
Jäsenseurat kutsutaan vuosittain Suomen Mölkkyliiton järjestämään LiittoMölkky turnaukseen, joka on jäsenseurojen välinen kilpailuturnaus.
 
Vuosittain järjestettävässä MölkkyGaalassa muistellaan mennyttä vuotta ja palkitaan jäsenseuroja ja pelaajia.
 
Suomen Mölkkyliiton korkein päättävä elin on jäsenkonventti, joka järjestetään vuosittain kahdesti, keväällä ja syksyllä. Jäsenseuroilla on äänioikeus konventeissa. Kuka tahansa voi asettua ehdolle Suomen Mölkkyliiton hallitukseen. 
 
Muita tapahtumia, tilaisuuksia, koulutuksia ja kisoja järjestetään tarpeen ja kysynnän mukaan. Mölkkyliitto tarjoaa tukea ja apua jäsenseuroille turnausten järjestämisessä. Mölkkyliitolta saa pyydettäessä tuotepalkintoja (Tacticin tuotteita) jäsenseurojen omiin kilpailuihin.
 
Mölkkyliitto pyrkii auttamaan jäsenseuroja aina tarvittaessa, ota yhteyttä asiassa kuin asiassa.
 
©2021 Mölkkyliitto - MMD Networks Oy